Es Noticia

El cinqué Trofeu Mixt Savipecho comença a Pedreguer

Comença el dissabte.
ElDesmarque

Ara fa cinc anys, l’empresa Savipecho, un dels principals patrocinadors de la pilota, va decidir posar el seu nom a un trofeu. Però calia triar entre les figures de l’escala i corda o el raspall. O tal vegada no. Si el suport de Savipecho es feia indistintament a les dues modalitats, per què no fer un trofeu per a cada disciplina. I és més. Per què no reunir a les figures del raspall i l’escala i corda i a les seues aficions en la mateixa sessió?

Així és com va sorgir la fórmula dels trofeus mixtos. Savipecho va ser el primer. I el seu èxit esportiu i de convocatòria va fer que després vingueren uns altres.
El V Trofeu Mixt Savipecho ja està ací. Començarà el dissabte vinent en el trinquet de Pedreguer. El sistema és l’habitual amb tres eliminatòries prèvies per modalitat, les semifinals (es classificaran els tres vencedors i el millor equip derrotat) i les finals, que tindran lloc el 12 de desembre a Oliva.
Són sis equips per modalitat, amb els millors professionals del moment, que visitaran varis dels trinquets més rellevants. I llevant de dues de les jornades, totes les sessions seran dobles, mixtes, seguint així la filosofia del trofeu.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar