Es Noticia

Xeraco disfruta de la primera concentració de perfeccionament

Foto de la concentració en Xeraco.
ElDesmarque

Ahir dimarts 18 d’abril es va realitzar la primera jornada de tecnificació amb els jugadors de raspall d’Alacant i València. Hui dimecres 19 d’abril es realitzara la segona jornada a Petrer

El trinquet de Xeraco va ser la seu de la primera concentració de perfeccionament amb esportistes de la modalitat de raspall de les províncies d’Alacant i València. Van estar entrenant a les ordres de José García Boscà, “El Moro” i Ismael Vidal Soneira “Fageca”, tècnics del centre d’especialització esportiva de pilota valenciana. Van participar 14 esportistes procedents de quatre comarques: Marina Alta, Safor, la Ribera i la Costera.
La segona concentració de perfeccionament es realitzara hui dimecres 19 d’abril en el trinquet de Petrer, amb esportistes de la modalitat d’escala i corda d’Alacant i València. Els esportistes entrenaran amb els tècnics del centre especialització esportiva de pilota valenciana, Álvaro Navarro Serra i Ismael Vidal Soneira. Les pròximes concentracions de perfeccionament seran al maig i juny, sent les xiques les protagonistes. Entrenaran a la modalitat de raspall en els trinquets de Xeraco i Alcàsser.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar