Es Noticia
El Diputació Autonòmic de Raspall afronta una nova jornada en les categories femenines

El Diputació Autonòmic de Raspall afronta una nova jornada en les categories femenines

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Fanny d'El Verger, primera classificada en segona categoria
Fanny d'El Verger, primera classificada en segona categoria

El 36é Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, viurà el cap de setmana una nova jornada de competició a les seues categories femenines.  El Diputació Autonòmic de Raspall afronta una nova jornada en les categories femenines

Respecte a la primera categoría, la jornada tindrà lloc en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar, a partir de les 16:30 hores, quan es jugarà la partida entre la parella local i el Cooperativa Progreso Bicorp D, sent aquest últim el primer classificat del grup. A continuació aplegarà el torn de l’altra partida, on les jugadores del Bicorp E i el Borbotó A serán les protagonistes. L’Ajuntament de Beniparrell, empatat amb Bicorp D al front de la taula, descansarà aquesta setmana, tal i com determina el calendari.

Després de jugar-se totes les partides pendents, la classificació de la divisió de plata ja està al dia. La primera formació del club de Verger ocupa el primer lloc amb 12 punts, i aquesta semana es jugarà el liderat amb el Beniparrell B, segon classificat a només un punt de distancia. Per darrere hi ha tres equips empatats en la tercera posició, el Lanzadera Montserrat, Beniparrell C i Borbotó B. Aquesta jornada, mentre que el Monserrat jugarà en casa davant el cuer Meliana A, el Beniparrell C i el Borbotó B s’enfrontaran en una partida que pot ser decisiva per a les aspiracions d’aquestes formacions per a mantindre’s entre els quatre primers. L’Oliva D i Tavernes Blanques jugaran al trinquet de la localitat de la Safor, intentant sumar per a escapar de les últimes posicions del grup.

El Meliana B ha sumat els 12 punts disputats fins ara en tercera categoría, i ocupa el liderat en solitari per davant del Beniparrell D i Meliana C, empatats en la segona posició amb 8 punts. Ja en quarta categoria A es Sella qui mana en el grup 1, seguit de l’Ecomuseo Bicorp F, mentre que el liderat de l’altre grup està compartit entre el Meliana D i el Beniparrell F. Per últim, en quarta B el Meliana F i l’Algemesí A son els liders en solitari dels seus grups, quedant al front del grup 3 els equips de Verger B, Xuquer-Sueca i Polinya C.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando