Es Noticia
Els esportistes dels centres d'especialització han començat la temporada d'entrenaments

Els esportistes dels centres d'especialització han començat la temporada d'entrenaments

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Les xiques han entrenat en la UPV de València
Les xiques han entrenat en la UPV de València

Al llarg d’aquesta setmana han arrancat els entrenaments en els centres de la Llosa de Ranes, Xeraco, Massalfassar i la UPV de València. Els esportistes dels centres d'especialització han començat la temporada d'entrenaments

Els xics i xiques dels centres d’especialització de pilota valenciana han tornat als entrenaments al setembre després de parar unes setmanes en el mes d’agost, encara que alguns han continuat amb les seues rutines de preparació física i per a començar a preparar les primeres competicions de la temporada per a seguir afinant la seua posada a punt en les diferents modalitats de competició. Els xics del raspall han realitzat diverses jornades d’entrenament aquesta setmana en els centres de raspall de la Llosa de Ranes i Xeraco, al costat del Moro. Les xiques van començar ahir els entrenaments en el trinquet de la Universitat Politècnica de València i en la modalitat d’escala i corda també s’ha realitzat un entrenament en el trinquet de Massalfassar, a les ordres d’Álvaro. També s’ha continuat Durant les pròximes setmanes s’aniran ajustant els grups d’entrenament ja que aquesta nova temporada estaran alguns esportistes nous entrenant.

En les escoles de tecnificació està obert el termini de matrícula per a començar a entrenar a partir d’octubre, en els diferents centres d’entrenament de les tres províncies: 
- Alcàsser 
- la Llosa de Ranes 
- Pedreguer 
- Petrer 
- Piles 
- UPV València 
- Vila-real 
- Xeraco

Les inscripcions s’han d’enviar a la Federació de Pilota Valenciana durant aquest mes amb tota la documentació que se sol·licita.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando